Aktuelt tilbydes tre vinterfugleture til henholdsvis Mølleåen, Nordhavnsstubben og Staunings Ø.
Det foregår søndag den 26. januar kl. 9. Varighed for alle tre ture ca. 3 timer. Se nærmere her

Ørnens Dag i Naturpark Amager
DOF København
Søndag 24. februar 2019. KL. 10:00 - 14:00
Fugletur/Begyndertur/Offentlig tur/Børn og unge

Siden 2013 har et havørnepar holdt til på Vestamager, hvilket giver københavnerne muligheden for at opleve ” den flyvende dør”, lige op ad hovedstaden. I 2018 lykkedes det for første gang det gamle par, at få en unge på vingerne. Vi håber naturligvis på dejligt vejr, og at havørnene er hjemme denne dag. Ud over havørne byder lokaliteten på dådyr og en masse af andre spændende fugle såsom forskellige ænder, rovfugle, gæs og svaner. Så uanset hvad, er der nok at kigge på denne sidste søndag i februar.

Repræsentanter fra DOF vil stå klar med teleskoper og kikkerter, for at fortælle succeshistorien om den genindvandrede havørn samt svare på fuglespørgsmål. I år har vi desuden et tilbud til børn mellem 6 og 12 år i form af DOF's nyopstartede Ørneklub.
TILMELDING. Ingen tilmelding

KONTAKT Mads Oddershede, 21682862 (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

MØDESTED: Sydtårnet på Vestamager. Hvis man kommer I bil, er det muligt at parkere for enden af Frieslandsvej og gå der fra.

DOF Travel 
er vores turudvalg som står for det største udbud af ture. 30 - 40 frivillige medlemmer af DOF står til rådighed med at lede turene og give medlemmerne mulighed for at komme ud og opleve fuglene.

DOF Travel har en hjemmeside, hvor du kan se programmerne for de mange ture, se - og læse om turlederne, finde rapporter fra tidligere ture m.m.
Du kan også gå direkte til programet for turudvalgets aktuelle endags- og busture via dette link.

DOF Køge Bugt
arrangerer primært ture i deres lokalområde omkring Køge og på Stevns, men også til andre lokaliteter i både Danmark og Sverige.

Se mere om de planlagte (og tidligere afholdte) ture på gruppens hjemmeside via dette link.

DOF Roskilde
er vores lokalgruppe, der laver arrangementer i området omkring Roskilde, hvor de fleste ture går til. Men af og til er der også ture til Sverige og andre dele af landet.

Se nærmere om turene på gruppens hjemmeside via dette link.

Seniorudvalget
der også er kendt som Grågæssene, har altid flere ture på programmet og turene går typisk til lokaliteter på Sjælland, Lolland, Falster, Møn og Skåne.

Se det aktuelle program her.

God tur.

TurMed Troels Troels Krog

Fuglenes Dag 2016: Tur på Amager Fælled.